6x Zin Magazine + de nieuwste Nicci French voor €34

In deze levensfase weet je wat je waard bent. Je durft je te laten horen, kunt leiden, maar óók zorgen. Je verkent de wereld opnieuw. Geniet elke vier weken van een moment voor jezelf. Geniet een half jaar van Zin Magazine en ontvang het nieuwste boek van Nicci French (t.w.v. €22,99) cadeau.

3D

In Heeft iemand Charlotte Salter gezien? komt Charlotte Salter niet opdagen op het grote feest voor de verjaardag van haar man, Alec. Hij blijft onverstoord, maar hun dochter Etty raakt er naarmate de avond vordert steeds meer van overtuigd dat haar moeder iets vreselijks
is overkomen. De politie wordt ingeschakeld, maar er zijn geen aanknopingspunten. Dan wordt het lichaam van een dorpsgenoot gevonden. Houdt dit verband
met de verdwijning? 
Heeft iemand Charlotte Salter gezien? is de nieuwe van het bestseller schrijverspaar Nicci French. Een intelligent psychologische thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Je betaalt nu slechts €34 (i.p.v. €69,54) en profiteert daarmee van 51% korting! Bestel 'm snel, OP=OP!


Uw gegevens
Naam
Adres
Contact
Abonnees van ZIN ontvangen per e-mail en telefoon nieuws, scherpe aanbiedingen en relevante informatie. Dit is te wijzigen bij de voorkeuren.
Je abonneert je tenminste voor de opgegeven periode en tot wederopzegging. Na de actieperiode geldt een opzegtermijn van 1 maand.
Naam
Adres
Contact
Betaling
Uw rekeningnr
Voor abonnementen buiten Nederland/België neemt u contact met ons op via +31 (0)20 894 5663 of klantenservice@zin.nl.