6x Zin Magazine + de nieuwste Marion Pauw voor €34

 

9789026360015 VCOVR 150Geniet een half jaar lang van Zin Magazine én ontvang het nieuwste boek 'Tijgerlelie' van Marion Pauw t.w.v. €22,99 cadeau.

Tijgerlelie is de nieuwste adembenemende thriller van Marion Pauw.

Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

In Tijgerlelie vertrekt de half-Spaanse Lili met haar vijf huisgenoten naar de Pyreneeën. Haar oom heeft haar gevraagd twee maanden op El Refugio te passen, zijn hotel dat in de wintermaanden door hevige sneeuwval afgesloten raakt van de bewoonde wereld. Op het allerlaatste moment besluit een van de huisgenoten een oude schoolvriendin mee te vragen, de flamboyante Monica. De rest reageert welwillend, maar door Monica’s aanwezigheid verandert de groepsdynamiek en er ontstaat een toxische sfeer. Lili valt steeds meer buiten de groep en op een avond loopt het zo vreselijk uit de hand dat er een dode valt.

Betaal nu slechts €34 (i.p.v. €69,54) en profiteer daarmee vanmaar liefst 51% korting!

Bestel 'm snel, OP=OP!


Uw gegevens
Naam
Adres
Contact
Abonnees van ZIN ontvangen per e-mail en telefoon nieuws, scherpe aanbiedingen en relevante informatie. Dit is te wijzigen bij de voorkeuren.
Je abonneert je tenminste voor de opgegeven periode en tot wederopzegging. Na de actieperiode geldt een opzegtermijn van 1 maand.
Naam
Adres
Contact
Betaling
Uw rekeningnr
Voor abonnementen buiten Nederland/België neemt u contact met ons op via +31 (0)20 894 5663 of klantenservice@zin.nl.